Jenda od řeky píše:
Zdar. Myslel jsem, že kouzlo Marga Mulino (viz Krajíc, Burda) jsem objevil jen já. Používám ho asi rok a půl, jsem s ním nadmíru spokojen, je to designový šperk, slad je namletý jako od profíka, mletí jde rychle a na várky do 20-30 l stačí ruka. Pak nastupuje vrtačka. Bohatí mohou zakoupit origo motorek. Výhoda - dělá vločky, mouku (např. na chleba atd.), takže víceúčelová mašinka do kuchyně. Kvalita materiálu nevídaná. Vřele doporučuji!!!
zdravím, měl bych ještě jeden všetečný dotaz..
z jakého materiálu má mlýnek mlecí válce? v prospektu se totiž píše o eloxované hliníkové slitině, údajně v případě horní dvojice válců :-/
"Marga Mulino is the ideal product for making grain flakes: using the first two rollers, made of anodised aluminium alloy, you can obtain flakes and malt for beer, in 6 different finishes."
prospekt ke stažení hle zde na stránce dole:
http://www.domacipotreby.cz/marcato-mly ... -5651.htmlděkuji
tak doplním, že na stránkách výrobce se taky píše o elox hliníku, v potravinářské kvalitě ("materiál, který zaručuje, že během používání nejsou uvolňovány částice, které jsou zdraví škodlivé")..
"The machine is made of high quality chrome steel, whereas the rollers are made of food-grade anodised aluminium: a material that guarantees no particles are released during use, which are harmful to health."