ganjik píše:
Díky za odpověď, Mosquite.
S paní Hrnečkovou už jsem mluvil, je s ní perfektní domluva.
Dovoz do Ferdinanda je samozřejmě možný, jistě i do fy Franěk-Svobodová, kteří podle jejich slov "klidně do ČR dovážet výtažky budou, když bude zájem".
O to však nemám zájem já - pokud bych měl zařizovat, že se budou vozit výtažky Weyermann do ČR a budou zde v prodeji, raději založím internetový obchod a výtažky budu prodávat sám (už jen kvůli tomu, že Franěk Svobodová nemají ani online shop).
Na druhou stranu to nevypadá, že by tu ještě někdo vařil ze sladových výtažků a že by o ně byl kdoví jaký zájem, což mě vyloženě překvapuje - ta nabídka mně osobně přijde super.
Ono to bude zřejmě tím, že když někdo začne koncentráty nebo výtažky, tak po pár várkách pochopí, že by se mu asi hodil upgrade a tak jde rovnou do surovin. Sice tam máš nějaké ty tři-čtyři hodiny navíc ale chuťově je to rozdíl a hlavně si můžeš s receptem pěkně vyhrát. Tady máš něco dle chuti sládka z Weyermannů, což nemusí vyhovovat každému. I když samozřejmě nepopírám, že ty výtažky budou asi velmi dobré. Navíc je super, že mají i rauch, který jsem osobně v koncentrátech neviděl (ale možná jsem se nedíval jen dost pozorně).