VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je čtv 21. zář 2017 22:08:00
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: stř 02. lis 2016 22:30:08 
Offline

Registrován: stř 31. srp 2016 10:53:01
Příspěvky: 60
Ahoj co děláte se zbytkem (zbylý rmut) po vyslazení? Jen ho tak vyhazujete nebo má ještě nějaké využití? :-D


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2016 4:14:00 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: ned 01. srp 2010 8:33:55
Příspěvky: 205
Bydliště: Jihlava
tobě nezůstává jen mláto? :shock:

... to se dává prasatům, slepicím, rybám , ... Dařbujánovi :D


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2016 6:47:04 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 27. črc 2011 8:00:06
Příspěvky: 90
Bydliště: Tábor
Občas trochu mláta přidám do těsta a upeču chleba, jinak zbytek slepicim...


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: čtv 03. lis 2016 9:30:19 
Offline

Registrován: stř 31. srp 2016 10:53:01
Příspěvky: 60
Přesně to mě napadlo, taky si děláme domácí chleba, tak jsem přemýšlel, že tam trochu přidám, ale neveděl jsem, jestli to je dobré :)

A ano, měl jsem samozřejmě na mysli mláto :)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: pát 04. lis 2016 5:01:08 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: úte 23. úno 2010 17:56:57
Příspěvky: 436
Bydliště: Záluží
Ahoj, taky to dávám do těsta na chleba. Ale jen tak cca hrstičku na kg těsta. Jinak je tam toho moc a pluchy lezou do zubů......

_________________
Nechodím do hospody, chodím mezi lidi.
http://www.divokypanic.majestat.cz


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Co ze zbytkem po vyslazení?
PříspěvekNapsal: pát 04. lis 2016 6:40:36 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 10. lis 2010 18:26:30
Příspěvky: 2790
Bydliště: Praha - Kobylisy / Chlumec nad Cidlinou
Ať se neopakujem, pokračujte tady.
viewtopic.php?f=27&t=1329&p=16085&hilit=ml%C3%A1tem#p16085

_________________
Ve sklepě:
Ležák 12 (wet hop) - od září a ještě pořád se nevyležel. A už se asi ani nevyleží... :)
Ležák 12
APA 13

Na spilce:
---


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Česká pera na zakázku www.perka.cz ©

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš a Jaroslav Dobias. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz