VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je pát 19. říj 2018 7:49:06
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: ned 05. úno 2017 18:27:00 
Offline

Registrován: čtv 29. led 2015 19:39:07
Příspěvky: 211
Bydliště: Rožnov pod Radhoštěm
nespěchej,nevím jestli jsi petky nechal po naplnění aspoň 5 dní v tý samý tepl.jak jsi kvasil /já to kontroluji omakem petky až je dosti tvrdá/ pak to dám na sekun.kvašení /2 st/.Jestli né tak je vytáhni a dej je do tepla oni se rozjedou a pak šup do zimy,hlavně klídek :)

_________________
IPA-14-pije
Altbier-leží a pije

Vsetíňák-leží
Bock light 13-leží




MIKROP. SKALKA

Švecova desítka- VÍTĚZ Grand Prix Kostelec u Holeš. 2017
Ležák Megal- Bronz. žejdlík- Černokostel. žejdlík 2017
American Amber Ale -bronz-Černokostelecký žejdlík 2018


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: ned 05. úno 2017 20:20:51 
Offline

Registrován: stř 25. led 2017 13:34:26
Příspěvky: 12
Prave ze to mam porad jeste v ,,teple", pri tech 17 C..uz je to tyden, takze mam pocit ze lepsi to asi nebude


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: ned 05. úno 2017 20:41:18 
Offline

Registrován: pát 10. říj 2014 23:09:58
Příspěvky: 275
Je pro info a upřesnění- co jsi tam tedy dal na nasycení, dextrosu nebo glukosu? Jednou píšeš to a pak to...


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: ned 05. úno 2017 22:39:20 
Offline

Registrován: stř 25. led 2017 13:34:26
Příspěvky: 12
Sorry, jsem to popletl..dextrosu jsem nesehnal tak jsem na doporuceni v obchode kde jsem kupoval slad pouzil glukopur, tedy glukozu..


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2017 7:21:12 
Offline

Registrován: sob 25. čer 2016 8:45:36
Příspěvky: 44
Bydliště: Budějce
provazek píše:
Je pro info a upřesnění- co jsi tam tedy dal na nasycení, dextrosu nebo glukosu? Jednou píšeš to a pak to...

Nedělej v tom zmatek. Jedná se o to samé, jen jinak pojmenované.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Imperial IPA, rada u postupu
PříspěvekNapsal: pon 06. úno 2017 19:37:42 
Offline

Registrován: pát 10. říj 2014 23:09:58
Příspěvky: 275
Jo je to to samé, jen mě zajímalo co přesně to bylo. Protože nevidím důvod proč by se to nemělo normálně nasytit.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz