VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je stř 12. pro 2018 10:26:51
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

https://www.pivovary-braumeister.cz Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Rozmichani VUPS
PříspěvekNapsal: čtv 22. říj 2009 19:17:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: čtv 03. zář 2009 19:44:35
Příspěvky: 46
Už je to nějakou dobu, ale jak dopadla chuťově ta várka s propadlou dekou?

_________________
http://pivosculptor.blogspot.com/


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozmichani VUPS
PříspěvekNapsal: pát 23. říj 2009 14:26:06 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 29. říj 2007 13:43:42
Příspěvky: 354
Bydliště: Brno
Zadny problem, ani rozdil. Holt jsem mel stesti :)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozmichani VUPS
PříspěvekNapsal: pát 16. bře 2018 12:02:35 
Offline

Registrován: čtv 23. lis 2017 15:46:11
Příspěvky: 32
to rozmiesanie vups ide ozaj blbo, najprv ze to skusim nerezovou varechou, ale hned jak som zacal sypat do vody bolo jasne ze takto to nepojde.

mal som v zalohe aj tycovy mixer ako tu bolo spominane- s nim to islo celkom dobre, ale dost bol zohriaty na konci, tak snad to prezije- manzelka ho este ani neskusala ;)

_________________
Múdry človek sa učí na cudzích chybách, sprostý na vlastných... Ale lepšie si to pamätá... :-)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozmichani VUPS
PříspěvekNapsal: úte 01. kvě 2018 8:06:27 
Offline

Registrován: čtv 23. lis 2017 15:46:11
Příspěvky: 32
tak ja to uz mam aktualne 6 tyzdnov a stale kvasi- teda nepretlaci bublinku v zatke, ale nafukne veko nadoby za noc.

hustota 1016. Mozem to stocit aj s pridanim dextrozy? Klasicku davku, alebo radsej mensiu? alebo vobec?

_________________
Múdry človek sa učí na cudzích chybách, sprostý na vlastných... Ale lepšie si to pamätá... :-)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 34 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz