VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je ned 22. črc 2018 21:09:53
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Premiovy lezak
PříspěvekNapsal: ned 18. kvě 2008 9:03:51 
Offline

Registrován: sob 22. bře 2008 18:32:39
Příspěvky: 6
Po 10dnech kvašení a měsíci zrání jsem včera okoštoval a výsledek je vynikající .Chmelu jsem dal polovinu, vody 20l.a kvasinky premium golt.Všem díky za rady.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Premiovy lezak
PříspěvekNapsal: úte 24. úno 2009 21:03:02 
Offline

Registrován: úte 24. úno 2009 20:39:16
Příspěvky: 5
Ja len tak na okraj. Kvasit leziak pri teplotach viac ako 13°C bude mat za nasledok neziaduce chute vyprodukovane kvasinkami (spodnymi). A pouzivat vrchne kvasnice na kvasenie "premioveho" leziaku moze odporucat len uplny neznaboh (takze ak to tam Mr. Sladek pcha tak nema paru co robi). Ako Zizla napisal, tak bud saflager alebo nejake ine lager/pilsner kvasnice a nizka teplota (medzi 9 až 13 °C to je alfa a omega - inac z toho bude Steam beer aka Callifornia common).


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Premiovy lezak
PříspěvekNapsal: úte 24. úno 2009 21:38:01 
Offline

Registrován: čtv 11. zář 2008 11:56:34
Příspěvky: 875
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Brainy77 píše:
Ja len tak na okraj. Kvasit leziak pri teplotach viac ako 13°C bude mat za nasledok neziaduce chute vyprodukovane kvasinkami (spodnymi). A pouzivat vrchne kvasnice na kvasenie "premioveho" leziaku moze odporucat len uplny neznaboh (takze ak to tam Mr. Sladek pcha tak nema paru co robi). Ako Zizla napisal, tak bud saflager alebo nejake ine lager/pilsner kvasnice a nizka teplota (medzi 9 až 13 °C to je alfa a omega - inac z toho bude Steam beer aka Callifornia common).

aaa já bych to nehrotil,ať si to každej vyzkouší tak i tak,sám pozná co mu chutná....a stejně se to vychlastá :D :D

_________________
Hellbastard Craft Brewing


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Premiovy lezak
PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 9:36:14 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pát 02. lis 2007 9:56:55
Příspěvky: 156
Bydliště: Velká Dobrá
Souhlas, horší než Gambrinus to určitě nebude :)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Premiovy lezak
PříspěvekNapsal: stř 25. úno 2009 10:23:02 
Offline

Registrován: čtv 11. zář 2008 11:56:34
Příspěvky: 875
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Honza Urban píše:
Souhlas, horší než Gambrinus to určitě nebude :)

tak to snad není ani ne příliš povedený homebeer :lol: :lol:

_________________
Hellbastard Craft Brewing


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz