VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je stř 17. říj 2018 17:04:37
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: stř 02. čer 2010 8:59:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 14. zář 2009 5:53:45
Příspěvky: 55
Bydliště: Litoměřicko
Tak jsem nakonec Bittera vykvasil při 18°C a za 15 dnů bylo hotovo.
Stáčel jsem při hustotě 1006. V chuti příjemně hořké, bez dochmelování. Uvidíme jak se ukáže po měsíci ležení... :shock:


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: ned 05. zář 2010 22:16:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. črc 2010 15:58:40
Příspěvky: 11
Bydliště: okolo Frýdku
Prave kvasim JB Best Bitter + 1kg dextroza. Puvodni hustota 1045, dnes mereno po 8 dnech - 1015. Od vcerejska nebubla. Kolik dnu jeste pockat, ridit se hustotou?


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: pon 06. zář 2010 16:44:39 
Offline

Registrován: stř 07. črc 2010 11:39:38
Příspěvky: 114
Já bych tedy ještě tak tři až čtyři dny počkal až bude hustota kolem 1012-1010. Pak už bych stočil. Myslím, že není kam spěchat.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 8:19:45 
Offline

Registrován: pát 06. srp 2010 13:36:17
Příspěvky: 115
Bydliště: Nymburk
escobar píše:
Já bych tedy ještě tak tři až čtyři dny počkal až bude hustota kolem 1012-1010. Pak už bych stočil. Myslím, že není kam spěchat.


Presne tak. Stejne budes pridavat cukr na sekundarni fermentaci, takze zadny spech. Jina vec by byla, pokud by si stacel driv a nepridaval uz cukr. Ale to by uz stejne bylo asi pozde :)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz