VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je ned 28. kvě 2017 23:18:02
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: stř 02. čer 2010 8:59:26 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: pon 14. zář 2009 5:53:45
Příspěvky: 55
Bydliště: Litoměřicko
Tak jsem nakonec Bittera vykvasil při 18°C a za 15 dnů bylo hotovo.
Stáčel jsem při hustotě 1006. V chuti příjemně hořké, bez dochmelování. Uvidíme jak se ukáže po měsíci ležení... :shock:


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: ned 05. zář 2010 22:16:11 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: stř 14. črc 2010 15:58:40
Příspěvky: 11
Bydliště: okolo Frýdku
Prave kvasim JB Best Bitter + 1kg dextroza. Puvodni hustota 1045, dnes mereno po 8 dnech - 1015. Od vcerejska nebubla. Kolik dnu jeste pockat, ridit se hustotou?


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: pon 06. zář 2010 16:44:39 
Offline

Registrován: stř 07. črc 2010 11:39:38
Příspěvky: 114
Já bych tedy ještě tak tři až čtyři dny počkal až bude hustota kolem 1012-1010. Pak už bych stočil. Myslím, že není kam spěchat.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Best Bitter
PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 8:19:45 
Offline

Registrován: pát 06. srp 2010 13:36:17
Příspěvky: 113
Bydliště: Kolin
escobar píše:
Já bych tedy ještě tak tři až čtyři dny počkal až bude hustota kolem 1012-1010. Pak už bych stočil. Myslím, že není kam spěchat.


Presne tak. Stejne budes pridavat cukr na sekundarni fermentaci, takze zadny spech. Jina vec by byla, pokud by si stacel driv a nepridaval uz cukr. Ale to by uz stejne bylo asi pozde :)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by www.dofit.cz ©

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš a Jaroslav Dobias. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz