VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je stř 23. srp 2017 3:29:15
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Heritage Lager
PříspěvekNapsal: pát 21. bře 2014 11:45:31 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: sob 04. led 2014 18:36:24
Příspěvky: 320
Bydliště: Trenčín
Zdar, maltozou to isto nie je. Ja by som to na tvojom mieste uz stocil, pridal 3 g dextrozy alebo kocku cukru do pollitrovej flasky a nechal tyzden pri kvasnej teplote, potom sup do chladu.
Z tej chybajucej peny by som si tazku hlavu nerobil, zjavne ti to v poriadku prekvasilo, uz sa to potrebuje len nasytit.
Za mesiac tu napises, ake dobre pivko si si vyrobil...

A na etikety pouzivam http://labeley.com/


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Heritage Lager
PříspěvekNapsal: pát 21. bře 2014 16:48:27 
Offline

Registrován: pát 21. bře 2014 9:29:06
Příspěvky: 2
Děkuji za radu, jdu stočit. A za měsíc jsem tu s ochutnávkou ;)


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
 Předmět příspěvku: Re: Heritage Lager
PříspěvekNapsal: ned 24. kvě 2015 8:34:57 
Offline

Registrován: stř 20. kvě 2015 9:56:41
Příspěvky: 1
Tak zdravim pani. Som tu novy no toto pivko Heritage Lager je moje 3tie v poradi.
Zalozene: 20.5.
Hustota: 1045 pri 20stupnoch
Maltoza: 1kg
Kvasnice: spodne Saflager W-34/70 pridane 2 balenia
Koncentratsom nariedil na 19litrov.
Teplotu udrzujem v rozmedzi medzi 11 az 13 stupnov.
Kedze som novacik a toto je moje prve spodne kvasenie chel som sa opytat ci pivo moze lezat aj pri teplote okolo 4-5 stupnov??
mozno to tu uz bolo niekde pisane ale chcel som dat aj ja nejaky prispevok alebo sa pochvalit lebo varenie pivka my robi radost...

Dakujem a na zdravie :D :D :D :D :D



Dnes teda Pondelok 25.5. Meranie hustoty
Hustota: 1014 pri 20stupnoch
Necham to do stredy 27.5. ked a stocim s pridanim 3g dextrozy na 0,5L
A deku som zbieral pred stacanim.

19.6.2015
Dnes prisiel cas na ochutnavku.
Otvoril som 0,5l. no pivko ma peknu zlatu farbu, vona nijako vyrazna, pena ponaliati vyzerala husta ale cca po minute opadla, pivko nie je uplne cire ale ma pekny vzhlad, a chutovo sa mi zda trochu liehova chut v pozadi ale mozno sa mi to len zda pertoze som pred tym vypil plechovku Tuborga. tak pani nazdravie.

19.9.2015
Zdravim sudruhovia tak dnes dopita posledna falsa tohoto fajn pivka. Mozem povedat ze som spokojny s vysledkom a pivko mozem len odporucit.


Nahoru
 Profil Poslat soukromou zprávu Poslat e-mail  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 43 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by www.dofit.cz ©

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš a Jaroslav Dobias. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz