VarimPivo.cz - Domácí vaření piva, Homebrewing

Fórum pro všechny přátele zlatavého moku a vaření piva.
Právě je pon 22. říj 2018 18:09:09
Přispět na provoz fóra můžete libovolnou částkou na účet: 1165212014/3030

nebo přes PayPal

Vasepivo.cz Vyrobtesipivo.cz Mr-sladek.cz SvojePivo.sk Pivonaklic.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma  [ 107 témat ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Témata   Autor   Odpovědi   Zobrazení   Poslední příspěvek 
Žádné nové příspěvky mix kvasnic

fyluta

4

1193

úte 15. dub 2014 21:54:49

fyluta Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Měření

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

klaus

14

4378

pát 14. úno 2014 18:24:41

mihal Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Zatuchlina

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

Brady

12

3753

úte 03. pro 2013 22:49:55

Roddenberry Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Příloha(y) SOS zvlastny povlak

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

rezance

15

3491

pon 02. pro 2013 22:27:41

rezance Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Přetalo kvasit na 1030

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

karlos

13

3773

stř 27. lis 2013 20:39:23

mircous Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Co jsem udělal špatně?

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

Rock

10

3012

úte 26. lis 2013 21:13:51

Rock Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Příloha(y) Kontaminacia

Merlin

4

1689

čtv 31. říj 2013 18:16:44

Merlin Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Výživa pre kvasinky

Robko

3

1391

sob 26. říj 2013 7:29:23

Sidel Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Kratke kvasenie

snooopy1

9

2471

pon 21. říj 2013 18:32:39

Rock Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Kysele "smrdící" pivo

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

buDDha

14

3149

pát 16. srp 2013 21:01:46

dako Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky ako zmerat 4 % zbytku

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2, 3 ]

Q-bass

21

6063

úte 21. kvě 2013 15:13:07

rezance Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Příloha(y) Sbírání deky

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1 ... 6, 7, 8 ]

Moro

72

15549

stř 10. dub 2013 9:22:40

PIvo Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Podtlak? wtf

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

rezance

13

2762

sob 30. bře 2013 17:44:28

Jogurt Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Žitná IPA

chobotnice

2

1173

pát 29. bře 2013 13:51:18

chobotnice Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky kvasí už 24 dní

hanlub

8

2146

čtv 21. bře 2013 13:11:09

tomino Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Dobry kvasok a.k.a starter...Ako na to?

hellstork

9

2141

stř 20. úno 2013 10:19:59

mihal Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Pšenice - kontaminace??

verxes

7

1787

úte 12. úno 2013 20:19:56

mihal Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Biely prstenec na hrdle sklo flase na zaciatku sekundaru

hellstork

5

1395

pát 01. úno 2013 9:12:54

hellstork Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Příloha(y) Zkouska recyklace kvasnic

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2, 3, 4 ]

Lukas

32

8146

pát 11. led 2013 14:53:21

PIvo Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Kalné pivo

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2, 3 ]

Jirik

23

5501

stř 09. led 2013 9:25:31

ganjik Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Pale Ale, kvasenie a čo dalej?

[ Přejít na stránkuPřejít na stránku: 1, 2 ]

čáčovar

12

3164

úte 16. říj 2012 11:52:34

hellstork Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky vodovy weizen

dejvid1

9

1940

úte 16. říj 2012 11:48:32

hellstork Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Je to dlhe kvasenie?

Telik

7

2612

pon 24. zář 2012 9:10:41

Vladimír Zobrazit poslední příspěvek

Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší. Recept

roman44

4

1491

úte 24. črc 2012 14:26:04

Mosquit Zobrazit poslední příspěvek

Žádné nové příspěvky Rada ohledně teploty ve sklepě + druhorné kvašení BR WHISPER

Agonyforme

4

1480

stř 13. čer 2012 13:32:16

gum Zobrazit poslední příspěvek

Zobrazit témata za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  [ 107 témat ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nové příspěvky Nové příspěvky    Žádné nové příspěvky Žádné nové příspěvky    Oznámení Oznámení
Nové příspěvky [ Oblíbené ] Nové příspěvky [ Oblíbené ]    Bez nových příspěvků [ Oblíbené ] Bez nových příspěvků [ Oblíbené ]    Důležité Důležité
Nové příspěvky [ Zamknuté ] Nové příspěvky [ Zamknuté ]    Bez nových příspěvků [ Zamknuté ] Bez nových příspěvků [ Zamknuté ]    Přesunuté téma Přesunuté téma
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Perka.cz - ruční výroba per na zakázku

Na provoz fóra přispěli: martin - www.mikropivovar-skrivanek.cz, Becherman, dapr, BUDDHA, El_, Bambus, DVL, mihal, pinkano - www.pivnirecenze.cz, Žižla, johnmirow, haffo, Bekr, Masakra, tadytomas, petr m, David Janda, Mgr.Ing. Tomáš Horák, Petr Najmon, Radek Šenfeld, Petr Železný, šemík, Dalibor Skala, Petr Broža, Tomáš Navrátil, Pook, Milan Vašák, BEL35, Nio2, miskin, Martin Hromádka, Grádyš, Jaroslav Dobias a Henry. Děkujeme.

Český překlad – phpBB.cz